Bezorgen, afhalen en verzendkosten


Er zijn verschillende manieren waarop we uw bestelling snel geleverd kunnen krijgen:

Op uw thuisadres.

Op een ander adres welke u opgeeft bij het bestelproces als afleveradres.

• Direct in onze winkel in Baarn.  

   

Verzendkosten

HOF schoenen’ berekent géén verzendkosten bij uw online bestelling boven de €70,=, naar het door u opgegeven afleveradres in Nederland.

Voor bestellingen onder de €70,= rekenen wij een vast bedrag van €5,=. Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij een vast bedrag van €12,=.


Ruilen en retourneren

Als u uw bestelling wilt ruilen en/of retourneren kunt u dit gratis doen in onze winkel in Baarn. Voor het retour zenden van uw bestelling per post dient u het pakket zelf aan te bieden bij een PostNL postkantoor of servicepoint. Deze retourzending dient u ook zelf te frankeren. ‘HOF schoenen’ heeft geen gratis antwoordnummer. Lees meer over retourzendingen onder ruilen en retourneren.


Bestelling per post    Retourzending per post   Retourzending in onze winkel in Baarn  
(van HOF naar klant)  (van klant naar HOF) (van klant naar HOF)


Bij uw online bestelling boven de 70,= betaalt U als klant géén verzendkosten.

Voor bestellingen onder de 70,=  

rekenen wij een vast bedrag van 5,=.

Voor België en Duitsland rekenen we een vast bedrag van 12,= aan verzendkosten.


U dient uw retourzending voldoende te frankeren

en retour te sturen aan 'HOF schoenen'

GRATIS

Bezorgen

 

Vervoerder

PostNL komt uw bestelling afleveren en levert op alle dagen met uitzondering van zondag en maandag.

 

Levertijd Bezorging via PostNL

Per post wordt uw online bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Als u de bestelling, tijdens openingstijden (dinsdag t/m vrijdag 09:30 t/m 17:30 uur en zaterdag 09:30 t/m 17:00 uur), komt afhalen in onze winkel in Baarn staat deze direct voor u klaar. In alle gevallen ontvangt u een e-mail zodra wij uw bestelling hebben verwerkt.

Bent u op het moment van aflevering door PostNL niet thuis? Na de eerste bezorgpoging kunt u op de website van PostNL een eigen aflevervoorkeur doorgeven voor de tweede bezorgpoging. Let op: wijzigingen kunnen op de dag van de eerste bezorgpoging tot 22.00 uur worden doorgevoerd.

 

Niet thuis?

Op de website van PostNL kunt u zien wanneer en hoe laat uw pakket wordt afgeleverd. Bent u niet thuis op deze dag en tijd? Dan laat de pakketchauffeur een bericht achter. Op dit bericht staat een unieke ‘Niet-thuis-code’. Met deze code is het mogelijk om op de website PostNL een keuze voor de tweede bezorging te maken. U als ontvanger heeft de volgende twee keuzemogelijkheden:

  • U kunt ervoor kiezen uw pakket op een andere dag te laten bezorgen. U krijgt daarbij de keuze om een andere dag van aflevering aan te geven, tot één week vooruit.
  • Bezorgen bij de buren. Voor deze tweede bezorgpoging kunt u kiezen voor een specifieke buur met dezelfde postcode. Bij deze keuze kunt u ook de opties dag met tijd meenemen.

Voert u geen wijziging door? Dan wordt de zending, volgens onze standaardprocedure, de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- maan- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.  

 

Afhalen in onze winkel in Baarn

 

direct afhalen in onze winkel in Baarn

In onze winkel in Baarn kunt u uw online bestelling direct afhalen. U bestelt en betaalt via het internet, u print de orderbevestiging uit en haalt hiermee de bestelling af in onze winkel in Baarn. Onze winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:30 t/m 17:30 uur en zaterdag van 9:30 t/m 17:00 uur.


Lees onze routebeschrijving om gemakkelijk en snel onze winkel te bezoeken.

 

  

Leveringsgebied

 

Op dit moment worden alleen goederen geleverd aan klanten binnen Nederland, België en Duitsland.   

Neem contact met ons op 


Merken

merk ecco Dames schoenen Ecco Heren schoenen Ecco merk gabor Dames schoenen Gabor Heren schoenen Gabor merk clarks Dames schoenen Clarks Heren schoenen Clarks