Onze merken

       

Ecco

 

Gabor

 

Clarks

         

ECCO is puur Scandinavisch ontwerp op zijn best! Scandinavisch design wordt gezien als exclusief, stijlvol en functioneel. Andere kenmerken zijn eenvoud en hoge kwaliteit. ECCO schoenen zijn hierop geen uitzondering. De ‘volg-de-voet’ ontwerpfilosofie met simpele, elegante esthetiek komt voort uit de Scandinavische cultuur. ECCO is er trots op dat zij het gehele productieproces in eigen hand heeft, van koe tot schoen. De collectie combineert design met comfort. Bekijk de ECCO collectie en ontdek zelf waarom de mensen achter ECCO zo’n passie voor schoenen hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabor is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige, modieuze damesschoenen. Naast modieuze actuele schoenen zijn pasvorm en verwerkingkwaliteit de wezenlijke kenmerken van de schoenen van het merk Gabor. Een familiebedrijf dat meer dan 60 jaar bestaat en wordt door Achim Gabor als 2e generatie geleid. De jarenlange ervaring is de basis van dat wat het bedrijf als „Gaborkwaliteit“ omschrijft. Alleen de hoogste eisen aan ieder paar schoenen hebben Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is. Maar traditie is niet alles. Invoering van nieuwe technieken en productgroepen zijn bij Gabor vanzelfsprekend. Gabor Shoes AG is gevestigd te Rosenheim (Duitsland). Gabor is vandaag de dag het bekendste damesschoenenmerk van Duitsland en behoort ook in Europa evenals wereldwijd tot de groten van de branche. Bekijk de uitgebreide collectie en ervaar de kwaliteit van Gabor.

 

 

 

 

Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste schoenenfabrikant op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik, staan bij Clarks vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd voorop. Wereldberoemd zijn o.a. de bekende Dessertboots van Clarks, oftewel de "Originals". Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street. Een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Van sportief, casual en gekleed, Clarks laat je met een eigentijdse look aan de voeten genieten van je schoenen. 

 

 

 


Merken

merk ecco Dames schoenen Ecco Heren schoenen Ecco merk gabor Dames schoenen Gabor Heren schoenen Gabor merk clarks Dames schoenen Clarks Heren schoenen Clarks