Route naar onze winkel in Baarn

 

 

Reizen via uw navigatiesysteem (tip)

 

Gebruikt u voor uw reis naar ‘HOF schoenen’, uw navigatiesyteem in de auto. Noteer dan als bestemming het volgende adres in uw systeem: Eemnesserweg 55, 3743 AE, Baarn. Direct naast dit adres rijd u de inrit van parkeerterrein (P2) op. Op het parkeerterrein is tegenover de inrit, de voetgangersdoorgang naar de Laanstraat. In de Laanstraat gaat u rechtsaf. Na ongeveer 60 meter vind u aan de linkerkant onze winkel ‘HOF schoenen’ (huisnummer 95-97). Op het genoemde parkeerterrein is GRATIS parkeergelegenheid. Een gedeelte van de parkeerplaatsen liggen binnen de blauwe zone. De maximale parkeerduur binnen die zone is daar 2 uur. Het gebruik van een parkeerschijf is verplicht. De Laanstraat is een autovrije wandelpromenade en alleen toegankelijk voor voetgangers en bestemmingsverkeer.

 

Routebeschrijving

 

Vanuit Amsterdam: Neem de snelweg A1 naar Amersfoort. Neem de afslag (10) Soest/Baarn-Noord. Zie voor vervolg de routebeschrijving *1 en *2 hieronder.

 

Vanuit Utrecht: Neem de A27 richting Hilversum. Voorbij afslag Hilversum neemt U afslag A1 Amersfoort en neem dan direct weer de afslag (10) Soest/Baarn-Noord. Zie voor vervolg de routebeschrijving *1 en *2 hieronder.

 

*1; Aan het eind van deze afslag gaat u bij de stoplichten links af. Bij de 1e rotonde gaat u rechtdoor. Na het passeren van de Esso benzinepompen gaat u op de rotonde links (3/5). U rijdt nu de Drakenburgerweg op en gaat direct de 1e weg rechtsaf, de Chopinlaan in. Deze weg blijft u volgen, ook de bocht in de weg. De weg heet dan de Van Heemstralaan. De Van Heemstralaan gaat vervolgens over in de Eemnesserweg. Bij de rotonde rechtdoor en dan de 2e weg rechts (Dit is parkeerterrein P2).

*2 ; Op het parkeerterrein is tegenover de inrit, de voetgangersdoorgang naar de Laanstraat. In de Laanstraat gaat u rechtsaf. Na ongeveer 60 meter vind u aan de linkerkant onze winkel ‘HOF schoenen' (huisnummer 95-97). Op het genoemde parkeerterrein is GRATIS parkeergelegenheid. Een gedeelte van de parkeerplaatsen liggen binnen de blauwe zone. De maximale parkeerduur binnen die zone is daar 2 uur. Het gebruik van een parkeerschijf is verplicht. De Laanstraat is een autovrije wandelpromenade en alleen toegankelijk voor voetgangers en bestemmingsverkeer.

 

Vanuit Soest/Soestdijk: Rijdt via de Amsterdamsestraatweg, voorbij Paleis Soestdijk, richting Baarn. Bij het kruispunt met de stoplichten gaat u rechtsaf naar Baarn. Nu rijd u op de Generaal van Heutzlaan. Na de spoorwegovergang gaat u de 2e straat links, dit is de Prins Hendriklaan. Bij de 4e straat gaat u rechtsaf (direct na hotel Promenade) de Nieuwstraat in. Bij de 2e straat rechts rijd u parkeerterrein P2 op. Zie voor vervolg de routebeschrijving *2 hierboven.

 

Vanuit Hilversum: Rijdt via de Soestdijkerstraatweg/Hilversumsestraatweg, richting Baarn. Bij het kruispunt met de stoplichten gaat u rechtdoor en rijd u Baarn binnen. Nu rijd u op de Generaal van Heutzlaan. Na de spoorwegovergang gaat u de 2e straat links, dit is de Prins Hendriklaan. Bij de 4e straat gaat u rechtsaf (direct na hotel Promenade) de Nieuwstraat in. Bij de 2e straat rechts rijd u parkeerterrein P2 op. Zie voor vervolg de routebeschrijving *2 hierboven.

 

Vanuit Amersfoort: Neem de snelweg A1 naar Amsterdam. Neem afslag (11) Baarn/Eembrugge. Aan het eind van deze afslag gaat u op de rotonde rechtsaf . Bij de 2e rotonde gaat u rechtdoor. Na het passeren van de BP benzinepomp gaat u op de rotonde rechtdoor. U rijdt nu de Eemweg op. Deze weg blijft u volgen. De weg gaat over in de Eemstraat. Aan het einde van deze weg, op de T-splitsing, gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Brink, deze weg blijft u vervolgen. De weg gaat over in de Eemnesserweg. De 3e weg links (Dit is parkeerterrein P2). Zie voor vervolg de routebeschrijving *2 hierboven.

 

Vanuit Almere/Lelystad: Neem de snelweg A6 richting Amsterdam. Bij knooppunt Almere gaat u de A27 richting Hilversum op.Bij knooppunt Eemnes neemt u de afrit naar snelweg A1 richting Amersfoort. Daarna neemt u de afslag (10) Soest/Baarn-Noord. Zie voor vervolg de routebeschrijving *1 en *2 hierboven.

 

Hier kunt u de routebeschrijving als pdf-document printen.

 

Reizen per trein of bus

 

Vanaf Station Baarn is het ±10 min. lopen naar onze winkel. U stapt uit op station Baarn en loopt het Stationsplein op. Steek het Stationsplein over, loop het herdenkingsmonument (voor u midden op het plein/plantsoen) links voorbij en ga (schuin links) rechtdoor de Amalialaan in. Deze weg vervolgen. Steek op het kruispunt de Nieuw Baarnstraat over. Loop links van Hotel Promenade de Nieuwstraat in. Sla de eerste straat rechts in, de Laanstraat. Na ongeveer 25 meter vind u aan de rechterkant onze winkel ‘HOF schoenen’ (huisnummer 95-97). Wilt u uw reis met het openbaar vervoer actueel plannen gebruik dan onderstaande online planners. Uw bestemming is: Laanstraat 95, 3743 BD, Baarn of station Baarn.

OV9292 (bus en/of trein) of NS (trein)

 

 Goede reis en tot ziens in onze winkel in Baarn!

Neem contact met ons op 

 


Merken

merk ecco Dames schoenen Ecco Heren schoenen Ecco merk gabor Dames schoenen Gabor Heren schoenen Gabor merk clarks Dames schoenen Clarks Heren schoenen Clarks