Ruilen en retourneren


De service die u gewend bent van onze winkel in Baarn geld ook voor uw online aankopen. ‘HOF schoenen’ biedt u de mogelijkheid om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst (een deel van) uw bestelling te ruilen of te retourneren in onze winkel (gratis) of per post op te sturen (retour verzendkosten voor uw rekening). Voor beide manieren geldt dat de te retourneren aankopen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele (verzend)verpakking / (schoenen)doos dienen te zitten. Tevens moet u in het bezit zijn van het aankoopbewijs.


Binnen het herroepingstermijn van 14 kalenderdagen verzoeken we u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Beoordeel uw aankoop redelijkerwijs en het is u toegestaan uw aankoop te proberen op een droge en schone ondergrond, zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Bevestigde labels aan het product mogen niet worden verwijderd.

  

Gratis ruilen en retourneren in onze winkel in Baarn

 

hof schoenen

U kunt uw internetbestelling gratis retourneren in onze winkel in Baarn. Vergeet hierbij niet uw online aankoopbewijs (factuur) mee te nemen. Bij elke zending wordt het aankoopbewijs (factuur) meegestuurd, ook kunt u de orderbevestiging, die u per e-mail ter bevestiging van de online bestelling ontvangen heeft, meenemen.

 

Retourneren in de winkel heeft de volgende voordelen:

* U krijgt uw geld direct terug of naar keuze ontvangt u een tegoedbon.  

* U betaalt geen verzendkosten.

* Indien gewenst en op voorraad kunt u het artikel direct omruilen voor een ander artikel.

 

 

Retourneren per post

 

Voor het versturen per post verzoeken we u het retourformulier volledig in te vullen. Het retourformulier ontvangt u bij uw bestelling. Een retourformulier kunt u ook HIER afdrukken. ‘HOF schoenen’ heeft geen antwoordnummer, u dient de zending zelf voldoende te frankeren en op te sturen naar onderstaande adresgegevens.

 

HOF

t.a.v. Webshop

Laanstraat 95-97

3743 BD BAARN

 

Uw retourzending dient te worden verpakt in de omdoos (verpakkingsmateriaal) waarin u de zending heeft ontvangen, zodat de schoenendoos niet wordt beschadigd. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet door 'HOF schoenen' aangenomen. Wanneer uw retourzending in goede orde is ontvangen zal ‘HOF schoenen’ deze beoordelen en verwerken. Als een artikel zichtbaar is gebruikt, kan 'HOF schoenen' het artikel niet retour nemen. Als u uw bestelling (deels) wilt retourneren dan zal 'HOF schoenen, na correcte ontvangst van uw retourzending, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst aan de Klant terugbetalen. Het ontvangen van een tegoedbon behoort niet tot de mogelijkheden.

 

Let op: schoenen die rechtstreeks in onze winkel zijn gekocht kunnen niet worden geruild of geretourneerd via de post maar uitsluitend via de winkel. Retour sturen per post is alleen mogelijk voor online aankopen.

 

Klik voor het PostNL kantoor of servicepunt bij u in de buurt.

  

Ruilen per post

 

Als u uw ontvangen schoenen wilt ruilen, bijvoorbeeld voor een andere maat, verrekend ‘HOF schoenen’ bij een nieuwe zending opnieuw geen verzendkosten (van HOF naar u als Klant). ‘HOF schoenen’ stuurt u de nieuwe zending kosteloos naar u toe. Als u uw ruiling na ontvangst toch wenst te retourneren dient u de zending zelf weer voldoende te frankeren en op te sturen. Voor het ruilen en/of retourneren per post dient u het retourformulier volledig in te vullen.  

Neem contact met ons op 

 


Merken

merk ecco Dames schoenen Ecco Heren schoenen Ecco merk gabor Dames schoenen Gabor Heren schoenen Gabor merk clarks Dames schoenen Clarks Heren schoenen Clarks