Welkom bij HOF schoenen in Baarn

 

Over HOF schoenen

 

Welkom bij HOF schoenenBij ‘HOF schoenen’ vind u de zeer uitgebreide en actuele collectie van de wereldbekende merken ECCO, GABOR en CLARKS. Drie schoenmerken die door jarenlang onderzoek en ervaring, een perfecte pasvorm en absoluut “loopgenot” hebben ontwikkeld en blijven ontwikkelen. Geen knelpunten en geen harde materialen. O.a. Het luchtkussentjes systeem in de ondersteunende zolen draagt bij tot een blijvende natuurlijke afwikkeling van de voeten De schoenen hebben een optimaal draagcomfort met een modische uitstraling. 

 

In 2013 is de winkel in Baarn wederom gemoderniseerd en in het voorjaar van 2014 heeft ‘HOF schoenen’ haar eigen webshop geopend. In de winkel in Baarn kunt u de hele (online) schoenencollectie uitgebreid aan uw voeten passen. Zowel online en in onze winkel in Baarn kunt u rekenen, op basis van uw wensen, op onze vakkennis en zeer persoonlijk advies.

 

Comfort en mode gaan samen.

“Alles draait om de voeten. De voet is het lichaamsdeel waarop men staat en dat gebruikt wordt voor de voortbeweging. Schoenen moeten dus zorgen voor een juiste afwikkeling en ondersteuning van de voeten. Er is niets leukers om aan het einde van de dag te kunnen beseffen: “o ja, ik heb nog schoenen aan”. Mijn passie is dus ook om mede door mijn voetkennis- en meting een klant schoenen te laten ervaren die lekker lopen en dat dit voor elk doel mogelijk is, van gekleed tot sportief, aldus uw schoenadviseur Jeroen Hof”.

 

Een bezoek aan onze winkel in Baarn is meer dan de moeite waard.

Al sinds 1902 is Laanstraat 95-97 in Baarn het adres voor kwaliteitsschoenen waarbij modisch comfort en vakkundig advies voorop staan. Vanaf 1902 heeft de familie Hendrikx de gecombineerde sport- en schoenenzaak in handen gehad. In 1968 werd de winkel overgedragen aan de familie Hof en zij zette de winkel als schoenenzaak voort. In 1998 kwam de jongste zoon in het bedrijf en sinds 2009 is de kwaliteit en het vakkundige advies van het familiebedrijf volledig in handen van Jeroen Hof, als tweede generatie. In 2016 werd 'HOF schoenen' door het vakblad Tred verkozen tot één van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland.

 

U kunt in onze winkel de hele (online) schoenencollectie uitgebreid aan uw voeten passen. Hierbij kunt u rekenen, op basis van uw wensen, op onze vakkennis en zeer persoonlijk advies. De winkel van ‘HOF schoenen’ is gelegen aan de Laanstraat. Deze vormt samen met de Brink en de Brinkstraat een autovrije winkelpromenade in het vorstelijke Baarn. Hier vind u sfeervolle en zeer gevarieerde kleine en grote winkels met een dorps karakter. Gratis parkeergelegenheid maakt een bezoek aan het centrum meer dan waard. Naast het winkelcentrum is ook de landschappelijke omgeving van Baarn prachtig en afwisselend. Aan de noordzijde strekt zich een wijds polderlandschap uit, doorsneden door de meanderende rivier de Eem. Baarn is aan de zuidkant omgeven door de fraaie bossen van de Utrechtse Heuvelrug. In de bossen en het polderlandschap kunt u heerlijk wandelen en fietsen, genietend van de natuur en de rust.

 

Lees onze routebeschrijving om gemakkelijk en snel onze winkel te bezoeken. 

 
 
 HOF schoenen Baarn 1968           
 

Kijk bij ons binnen in Baarn

 
 
 

Openingstijden van onze winkel

 

maandag: gesloten

dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30 uur

zaterdag: 9:30 – 17:00 uur 

 

zondag: hieronder, via onze nieuwsbrief en social media houden we u op de hoogte over de eerstvolgende koopzondag(en) of aangepaste openingstijden.

 

Wij hanteren onderstaande Covid-19 maatregelen in onze winkel in Baarn

 

Covid-19 maatregel in onze winkel in Baarn

 

 

HOF schoenen

Laanstraat 95-97

3743 BD BAARN

 

Telefoon: +31 (0)35 54 133 87

E-mail: info@hofschoenen.nl

Website: www.hofschoenen.nl

KvK:   32149015

BTW: NL001900598B59

                                                   

Bezoek onze winkel in Vorstelijk Baarn

Neem contact met ons op

 


Merken

merk ecco Dames schoenen Ecco Heren schoenen Ecco merk gabor Dames schoenen Gabor Heren schoenen Gabor merk clarks Dames schoenen Clarks Heren schoenen Clarks