Garantie en klacht

 

Garantievoorwaarden

 

Op alle aanbiedingen en bestellingen zijn de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de website, van toepassing. Mocht u een defect of ondeugdelijk product ontvangen dan kan er beroep worden gedaan op de wettelijke garantie. Een defect of ondeugdelijk product veroorzaakt door een productiefout valt onder onze garantie, dit zullen wij te allen tijde in behandeling nemen en u een gepaste oplossing bieden.

 

Onder deze garantie vallen niet:

  • Gebreken en beschadigingen die ontstaan zijn door oneigenlijk gebruik
  • Defecten en slijtage welke niet te verwachten zijn bij normaal gebruik
  • Veranderingen aan het product zoals reparaties die niet zijn uitgevoerd door de fabrikant of aangewezen reparatiediensten
  • Beschadiging door opzet, zeer intensief gebruik, of nalatig onderhoud
  • Verkleuring of afgeven van schoenen aan andere producten
  • Ritsen, studs, kraaltjes en overige applicaties

 

Klacht

 

Heeft u een klacht over een artikel dat u in de webshop of in onze winkel heeft gekocht? Wij raden u aan om met het artikel en het aankoopbewijs naar onze winkel in Baarn te gaan, ons winkelpersoneel kan vervolgens uw klacht direct beoordelen en naar een geschikte oplossing zoeken.

 

Bent u niet in de mogelijkheid de winkel in Baarn te bezoeken, neemt u dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Vermeld voor webshop aankopen het bestelnummer of de besteldatum.

 Neem contact met ons op 

Om in aanmerking te komen voor de garantieoplossing dient u in het bezit te zijn van het aankoopbewijs (tevens garantiebewijs), klachten zonder aankoopbewijs worden niet door ‘HOF schoenen’ in behandeling genomen.

 


Merken

merk ecco Dames schoenen Ecco Heren schoenen Ecco merk gabor Dames schoenen Gabor Heren schoenen Gabor merk clarks Dames schoenen Clarks Heren schoenen Clarks